Diyabetli Çocuklar Futbol Efsanelerine Karşı

UYGUR AVŞAROĞLU 02/12/2017 GÜNCEL/ SAĞLIK/ SPOR 92
Geçtiğimiz hafta İstanbul'da Diyabetli Çocuklar Futbol Turnuvası gerçekleştirildi. Turnuvaya A Milli Futbol Takımı eski teknik direktörü Oğuz Çetin, eski A Milli futbolcu Nihat Kahveci ve spor gazeteciliğinin usta kalemlerinden Mehmet Ayan gibi birçok ünlü isim katıldı.
Diyabetli çocuklar ve Türk futbolunun efsane isimleri Diyabetli çocuklar ve Türk futbolunun efsane isimleri

Dünya Diyabet Günü kapsamında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesinin de katkılarıyla Çocuk & ADOLESAN Diyabetikler Derneği çatısı altında Hasan Şaş, Ali Gültiken, Mehmet Ayan, Nihat Kahveci, Saffet Akyüz, Semih Yuvakuran, Altan Aksoy, Oğuz Çetin ve Hami Mandıralı gibi Türk futbolunda efsaneleşmiş isimlerle diyabetli çocuklar arasında bir futbol maçı organize edildi.

Maçtan galip ayrılan takım diyabetli çocuklar oldu. Etkinliğin sunuculuğunu üstlenen Abdullah Bahçekapılı konuşmasında Dünya Diyabet Günü'nün simgesi olan mavi halkanın birçok kültürde sağlığı ve yaşamı temsil ettiğini ve diyabetliler olarak sağlıklı yaşamak için birleştiklerini ifade etti. A Milli Futbol Takımı eski teknik direktörü Oğuz Çetin eski futbolcu arkadaşlarıyla beraber toplumda diyabet farkındalığını arttırmak amacıyla etkinliğe katıldıklarını ve katılmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Etkinlik katılımcılara madalyalarının takdim edilmesinin ardından son buldu.

Diyabetli Çocuklar Futbol Efsanelerine Karşı

Daha Fazla Göster 02/12/2017 || 93