''Sevdiğiniz İşi Yapın''

MUHAMMED HAMİDULLAH ÖZ 01/12/2017 GÜNCEL/ KÜLTÜR & SANAT/ EĞİTİM/ RÖPORTAJ & SÖYLEŞİ 83
Kocaeli Üniversitesinin kuruluşunun 25. Yıl Etkinlikleri Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde kutlanmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında öğrencilerle buluşan ünlü karikatürist Selçuk Erdem, öğrenciler ile soru cevap şeklinde söyleşi yaptı.
Selçuk Erdem Kocaeli Üniversitesi öğrencileri ile buluştu. Selçuk Erdem Kocaeli Üniversitesi öğrencileri ile buluştu.
Selçuk Erdem soruları cevaplıyor. Selçuk Erdem soruları cevaplıyor.

Kocaeli Üniversitesinin kuruluşunun 25. Yıl Etkinlikleri Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde kutlanmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında öğrencilerle buluşan ünlü karikatürist Selçuk Erdem, öğrencilerle soru cevap şeklinde bir söyleşi gerçekleştirdi. Çizim yapmaya üç yaşında başladığını söyleyen Erdem, karikatürlerle abisinin okuduğu dergiler sayesinde tanıştığını söyledi. Özellikle Asteriks’i çok sevdiğini belirten Erdem, “Okuma yazma bilmediğim zamanlar evdekilerden bana Asteriks’i okumalarını isterdim, okumadıkları zaman da onlara kızardım.” dedi.  Sevdiği işi yaptığını söyleyen Erdem, “Sevmediğiniz işte önünüze çıkan engellerde hemen pes edersiniz, tadınız kaçar. Ama sevdiğiniz işi yaparsanız önünüze çıkan engelleri yaptığınız işin sevgisiyle, aşkıyla aşarsınız. O yüzden mutlaka sevdiğiniz işi yapmalısınız.” diye ekledi.

Okurları tarafından genelde isim olarak tanındığını simasının pek bilinmediği söyleyen Erdem, bazen yanında onun karikatürlerini okuyanların garip yorumlarıyla karşılaştığını belirtti.

''Sevdiğiniz İşi Yapın''

Kocaeli Üniversitesinin kuruluşunun 25. Yıl Etkinlikleri Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde kutlanmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında öğrencilerle buluşan ünlü karikatürist Selçuk Erdem, &oum...

Daha Fazla Göster 01/12/2017 || 84