Kitap Fuarında Tarihin Tanıklarıyla Buluşacaksınız

Oğuzhan Eke 14/05/2017 GÜNCEL/ KÜLTÜR & SANAT/ EĞİTİM 252
Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşanan önemli olaylarını bulabileceğiniz 'Tarihin Yazılı Tanıkları' gazete sergisi 9. Kocaeli Kitap Fuarı'nda meraklılarıyla buluşuyor. 52 farklı gazetenin bulunduğu sergi, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Haber Ajansı (KOÜHA) Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, Kent Konseyi ve Medikalpark ortaklığında yürütülüyor.

Türkiye Cumhuriyeti tarhininde yaşanan vahim ve gurur verici olayları bulabileceğiniz gazetelerin yer aldığı  'Tarihin Yazılı Tanıkları' isimli sergi  kitap fuarında açıldı.  Kitap Fuarının ilk günü açılışı gerçekleştirilen sergi, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu,  Kocaeli Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, KOÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emel Akca'nın yanı sıra protokol üyeleri ve bir çok konuğu ağırladı.  Kocaeli Fuar Merkezi'nde bulunan sergide, spordan savaşa yaşanan tüm olayları dönemin düşünce tarzı ve yazımıyla inceleme imkanı sunuluyor. 21 Mayıs tarhine kadar gösterimde kalacak sergiyi Kocaeli Fuar Merkezi B salonu Yahya Kaptan Konferans Salonu yanında ziyaret edebilirsiniz.

Kitap Fuarında Tarihin Tanıklarıyla Buluşacaksınız

Daha Fazla Göster 14/05/2017 || 253