Koütik Doğaçlama Ekibi Yeni Oyunu İçin Hazır

MERDAN İSMAİL KOCAOĞLU 20/03/2017 GÜNCEL/ KÜLTÜR & SANAT/ YASAM & MAGAZİN 279
Önceki gösterisi büyük beğeni toplayan Kocaeli Üniversitesi Tiyatro Kulübü (Koütik) Doğaçlama Ekibi yeni oyunu için izleyicilerini bekliyor.
Bir önceki gösteri eğlenceli anlara sahne olmuştu. Bir önceki gösteri eğlenceli anlara sahne olmuştu.

Yönelim ve ilişkileri tamamen seyircilerin belirlediği ve metinsiz oyun anlamına gelen doğaçlama, son dönemde daha popüler hale gelmeye başladı. Kocaeli'de bir geleneğe dönüştürülmek istenen doğaçlama haftalarında sahne alan ve büyük beğeni toplayan Koütik Doğaçlama Ekibi sıradaki gösterisi için gün sayıyor. Tamamını Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu ekip, yeni oyunları ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Alternaif Kültür Merkezi'nde 22 Mart Çarşamba akşamı sahnelenecek olan doğaçlama oyunun biletleri ise hala satışta. Biletler KOÜ Umuttepe Kampüsü içinde yer alan Sosyal Tesisler'de kurulan standlarda satılıyor. Ayrıca gösteri saatinden önce gişede de satılacak. Genç doğaçlamacılar 250 kişilik kapasitesi bulunan salonda düzenlenecek olan eğlenceli ve interaktif oyun için izleyicilerini bekliyor.

Koütik Doğaçlama Ekibi Yeni Oyunu İçin Hazır

Daha Fazla Göster 20/03/2017 || 280