Faruk Çıplak 10/03/2016 GÜNCEL/ EKONOMİ 702

Kocaeli Üniversitesi Ekonomi Kulübü tarafından düzenlenen ve Halk Yatırım Pazarlama ve Kurumsal İletişim Birimi Direktörü Özgür Burak Altınsaç’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, finans sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Dünya’da ve Türkiye’de finans piyasalarında yapılanlar hakkında konuşan Altınsaç, “Bankacılık ve yatırım bankacılığı çok farklı. Önümüzdeki 10-15 yıl içerisinde bu ayrım çok daha derinleşecek” diye konuştu.

“Sektör Finansal Okuryazarlığın Arttırılmasıyla Büyüyecek”

Konuşmasında finansal okuryazarlığın arttırılmasına önemle vurgu yapan Altınsaç, “Finansal okuryazarlığın arttırılmasıyla sektör daha hızlı büyüyecek ve böylece Dünya’daki rakiplerimizi yakalayabileceğiz” ifadelerini kullandı. Yatırım bankacılığı alanında Türkiye’nin çok büyük potansiyellere sahip olduğunun altını çizen Altınsaç bu potansiyellerin henüz kullanılamadığını belirtti.

Daha Fazla Göster 10/03/2016 || 703

Daha Fazla Göster 26/11/2013 || 2197