Bu Organizasyonla Kobiler Kendilerini Tanıyacak

İlter Yeşiltaş 21/10/2011 GÜNCEL/ EKONOMİ 1962
Kocaeli Sanayi Odası’nca düzenlenen ‘’Çizgiüstü Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu’’ ile kobiler kendilerini tanıma fırsatı bulacak.
Kocaeli Sanayi Odası, (KSO) Çizgiüstü Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu  geniş katılımı sağlayabilmek ve KOBİ´lerin ilgisini artırmak için Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ile işbirliği protokolü imzalandı. KSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonu´nda düzenlenen protokol imza töreninde konuşan KSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Doğu Marmara Bölgesi´ndeki başarılı sanayi kuruluşlarını ödüllendirmek amacıyla 2008 yılından bu yana Sanayi Kuruluşları Çizgiüstü Sektörel Performans Değerlendirme Organizasyonu düzenlediklerini anımsattı. Bu yıl organizasyona MARKA´yı da dahil etmek istediklerini söyleyen Zeytinoğlu, organizasyonun ilk yılında 80, ikinci yılında 62, geçen yıl ise 61 firmanın müracaatta bulunduğunu kaydetti. Hem KOBİ, hem de büyük işletmeler dalında ödüller verdiklerini dile getiren Zeytinoğlu, şöyle devam etti: "MARKA, Kocaeli dışında, Bolu, Düzce, Yalova ve Sakarya illerinde de faaliyet gösteriyor. Amacı, bu iller arasındaki ekonomik gelişmeye olumlu yönde katkı sağlamak. Ödüllerimizin amacı da bir yerde, hem firmalarımızın kendi bazlarında ölçülmelerini sağlamak, hem de piyasadaki konumlarını ya da benzer firmalarla durumlarını görmektir. Bunun için bölgesel organizasyonumuza MARKA´nın da katılmasının uygun olacağını düşündük. MARKA´dan beklentimiz, Yaygın ağını kullanarak daha fazla firmanın yarışmaya katılmasını sağlamak. Bir diğer amacımız da firmaların yarışma sonrası kendine hedefler koymasını sağlayarak, gelişmelerini yönlendirmek. MARKA, bu protokolle katılımcı firmalara ücretsiz eğitim ve danışmanlık hizmeti verecek." Başvuruları bu ayın sonuna kadar kabul ettiklerini bildiren Zeytinoğlu, ödül törenini TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu´nun katılımıyla aralık ayında yapmayı düşündüklerini kaydetti. MARKA Genel Sekreteri Erkan Ayan ise söz konusu organizasyonu bir fotoğraf çekme olarak algıladıklarını belirterek, Firmaların hiç bir kaybı olmayacak, aksine işletmelerinin fotoğrafını çekip, acaba dünya şartlarında ´nerede yer alıyorumun´ analizini yaptırmış olacaklar dedi.Kuruluşların, yarışmadan ziyade kendisine faydası olan bir organizasyona dahil olacaklarını dile getiren Ayan, Böylesine güzel bir hizmette KSO ile işbirliği yapmaktan son derece mutluyuz. Türkiye´de tek uygulanan organizasyonda tüm işletmelere yardımcı olabilmek adına onları bu organizasyona davet ediyoruz dedi.

Daha Fazla Göster 10/03/2016 || 702

Daha Fazla Göster 26/11/2013 || 2196