''Yönetim Buluşması'' Girişimcileri Öğrencilerle Buluşturdu

Mustafa Miskan 01/04/2011 GÜNCEL/ EKONOMİ 1806
''1.Doğu Marmara Yönetim Buluşması'' Türkiye’nin önde gelen girişimcilerini ve akademisyenlerini öğrencilerle buluşturdu.

İzgören-Akın Eğitim Ve Danışmanlık Şirketi'nin öncülüğünde Sabancı Kültür Merkezi ‘nde yapılan ‘’Yönetim Buluşması’’ isimli seminerde konuşmacı olarak ünlü isimler de yer aldı.

İki ayrı oturum şeklinde yapılan seminer, ilk oturumun başkanı ve aynı zamanda İzgören Akademi Genel Müdürü Umut Sav’ın açılış konuşması ile başladı. Birinci oturum sırasıyla Ataman Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Ataman Özbay, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Mobesko Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Baştürk Ve İnternet Holding Koordinatörü Meriç Ekmekçi’nin girişimcilik ve iş dünyası hakkında anlattıkları ile son buldu.

İkinci oturum ise İzgören Akademi Akdeniz Bölge Müdürü İlker Karlı’nın açılış konuşması ile başlarken, Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Erkut’un, gerek anlattığı girişimcilik faaliyetleri gerekse önerileri izleyiciler tarafından beğeni topladı. Prof. Dr. Erkut’tan sonra sırasıyla, Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler Kolu Başkanı Aynur Bektaş, Damat Tween Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve İzmit Sanat Merkezi’nin sahibi ve sanatçı Ragıp Savaş konuşmalarını yaptı.

Katılımcılarının büyük kısmını Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu özellikle de üniversite öğrencilerini girişimci olmaya ve bu konuda daha fazla bilgiye sahip olmaya yönlendiren ‘’1.Doğu Marmara Yönetim Buluşması’’, Ahmet Şerif İzgören’in yaptığı kapanış konuşmasıyla son buldu.

Daha Fazla Göster 10/03/2016 || 670

Daha Fazla Göster 26/11/2013 || 2164