Hyundai, Türkiye'deki 48 liseye eğitim amaçlı motor bağışladı

Eren Öztürk 23/12/2010 GÜNCEL/ EKONOMİ 1836
Hyundai Assan Başkanı ve CEO'su Kwang-Heum Um, İzmit Fabrikası'nda üretilmeye başlanan i20 Troy modelinin gelişim aşamasında kullanılan 48 adet motoru, 48 ayrı liseye ve üniversiteye bağışladıklarını söyledi.
Mayıs ayında toplam 100 milyon dolarlık yatırımla İzmit Fabrikası'nda i20 Troy modelinin üretimine başlayan Hyundai, projenin gelişimi aşamasında kullanılan 48 adet 1.2 litre hacimli benzinli motoru, 48 ayrı okulun temsilcisine, gerçekleştirilen törenle teslim etti. Hyundai Assan Başkanı ve CEO'su Kwang-Heum Um, 1997 yılından beri sosyal projeler alanında çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini söyledi. Sosyal projelerle topluma en iyi katkıyı sağlamayı amaçladıklarını ifade eden Um, Eğitime en büyük desteği sağlayan firmalardan biri olarak bugüne kadar bir çok öğrenciye tam eğitim bursları verdik. Derslikler yaptırdık ve çeşitli okullara bilgisayar ve gerekli teçhizatları sağladık ve bunlara devam ediyoruz. dedi. Öğrencilere daha iyi eğitim imkanı sunmak için 48 adet i20 motorunu bağışladıklarını kaydeden Um, Türkiye'nin çeşitli illerinde bulunan 48 farklı teknik lise, meslek yüksek okulu ve üniversitelere fabrikamızdan 48 adet motor bağışında bulunacağız. Bu motorların, öğrencilerimize pratik eğitimine katkı sağlayarak teknik becerilerini geliştirmelerine daha çok imkan sağlayacaktır. şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster 10/03/2016 || 670

Daha Fazla Göster 26/11/2013 || 2164