Derince Limanı'nın İhalesi Haziran'da

Lale Akkaya 23/05/2007 GÜNCEL/ EKONOMİ 1933
İzmir Limanı'nın ardından sıra Derince Limanı'nın özelleştirilmesine gelirken ihaleye Haziran ayında başlanılması planlanıyor.
Alınan bilgiye göre,özelleştirme idaresi başkanlığı yetkilileri,Derince Limanı'nın özelleştirme çabalarını sürdürüyolar.İşletme hakkı devir yöntemiyle,gerçekleşecek ihalede,şartname üzerinde çalışılıyor.Çalışmaların hızla sürdürüldüğünü ve ihaleye hazır olunur olunmaz çıkacaklarını belirten yetkililer,ihaleye Haziran ayında çıkılmasının planlandığını kaydettiler.Mersin ve İzmir limanlarından sonra görücüye çıkacak olan  Derince Limanı,sanayi merkezleri açısından son derece stratejik bir konumda bulunuyor.İzmit Körfezi'nin kuzeyinde yer alan liman da T.C  Devlet Demir Yolları İşletmesi Genel Müdürlüğüne aittir.

Türk Lirası Değer Kaybediyor, Sektörler Olumsuz Etkileniyor

Geride bırakmaya hazırlanmadığımız 2017 yılını ele aldığımızda, en çok konuşulan konulardan biri de yükselen döviz kurlarıydı. Türk Lirası’nın, yabancı paralar karşısında değer kaybetmesinin &ccedi...

Daha Fazla Göster 21/12/2017 || 62

Daha Fazla Göster 10/03/2016 || 733